UW PERSOONLIJKE COACH

‘Samen doorgaan, presteren, genieten…

De Westfriese Rekenmeester is graag uw persoonlijke coach. Dé fiscaaladviseur en administratieve dienstverlener van West-Friesland is gevestigd in het mooie Venhuizen. De Westfriese Rekenmeester zorgt voor de juiste adviezen en begeleiding. Is er voor u op alle momenten die er toe doen. Hieronder stelt hij zich graag aan u voor.

‘Zo lang ik me kan herinneren ben ik in de ban van cijfers én het ondernemerschap. Na mijn opleiding kwam ik als boekhouder terecht bij een bouwbedrijf in Amsterdam. In de zeven jaar dat ik daar met plezier heb gewerkt, leerde ik veel over het ondernemerschap. Zo ontdekte ik dat je door out of the box te denken ongelooflijk veel kunt bereiken. En dat het benutten van boekhoudkundige en fiscale mogelijkheden tot extra rendement kan leiden. Vervolgens werkte ik veertien jaar bij een gerenommeerd accountantskantoor in Enkhuizen. Ook daar deed ik een enorme kennis en ervaring op. Ik leerde met name het West-Friese ondernemersklimaat kennen. In 2012 kon ik mijn eigen ondernemersdroom vormgeven.

…en fris én gezond blijven.’

Juist omdat ik me goed kan verplaatsen in een ondernemer én weet wat er fiscaal en boekhoudkundig mogelijk is, kan ik met klanten tot mooie resultaten komen. Dat geeft mij voldoening. Ik ben geboeid door wat een ondernemer drijft. Wat zijn of haar ambities zijn en hoe we die samen kunnen waarmaken. De raakvlakken tussen mijn werk en mijn andere passie, het marathonlopen, zijn treffend. Het draait in beide gevallen om doorgaan, presteren, fris en gezond blijven en ondertussen genieten van alles wat er om je heen gebeurt.’
De Westfriese Rekenmeester, Wichard Steen (54), komt uit Andijk, is getrouwd en de trotse vader van drie kinderen. Naast het marathonlopen squasht hij graag en maakt hij deel uit van het lokale verenigingsleven.

Neem contact met ons op voor meer informatie:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.