Accountant Hoorn

Bent u tevreden met uw huidige accountant? Dan feliciteren wij u van harte!
Maar wij spreken te vaak ontevreden ondernemers. Die onvrede komt voort uit het niet snel genoeg beantwoorden van vragen, elk advies wordt in rekening gebracht, weinig tot geen persoonlijk contact met het kantoor waardoor u het gevoel heeft er alleen voor te staan. Herkent u zich in deze situaties en wilt u weer het gevoel hebben dat u meetelt en gewaardeerd wordt als klant? BEL ONS!
Bel en maak een afspraak met onze accountant of belastingadviseur. Wij garanderen u dat wij u aan het einde van het gesprek kunnen verwelkomen als gewaardeerde klant van ons kantoor!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Door samenwerking met een onder meer een vaste accountant zijn wij in staat u beter van dienst te zijn dan uw huidige accountant in Hoorn.

Of het nu gaat om bedrijfsopvolging of een overname wij hebben de specialisme die er voor nodig is. Doordat onze medewerkers vele jaren werkzaam zijn binnen de accountancy aangevuld met een gedegen fiscale opleiding kunt u erop vertrouwen dat uw  onderneming de juiste aandacht krijgt die het nodig heeft. U zult ervaren dat de accountants, notarissen, bedrijfsjuristen en andere partijen uit ons netwerk waarmee wij samenwerken net zo betrokken zijn met u en uw onderneming dan de gevestigde accountskantoren.

Wij geloven  in samenwerking met partijen, specialisten die wij pas inschakelen als ze nodig zijn. Hierdoor betaald de klant, U uitsluitend voor de diensten die hij afneemt dat is logisch. Wanneer u gebruik maakt van onze accountancy diensten in Hoorn, dan kunt u rekenen op ons, en op onze  ervaren specialisten die met u meedenken.

Wij geloven in een platte organisatie waarbinnen zaken besproken worden en elke klant bekend is bij iedere medewerker. Hierdoor hoeft u niet elk jaar opnieuw u zelf voor te stellen aan een andere medewerker, dat scheelt tijd en irritatie doordat u zaken voor de zoveelste keer moet uitleggen. Ook de externe accountant voor de regio Hoorn is dezelfde. Onze relaties weten dat onze betrokkenheid verder gaat dan het opstellen en bespreken van de jaarrekening.

accountant in Hoorn, een nieuwe kijk op uw zaken.

Heeft u na het lezen van bovenstaand behoefte om met ons van gedachte te wisselen en te ervaren wat onze betrokkenheid en visie op uw onderneming is? Neem dan contact met ons op voor een nieuwe start.

Wij bieden eveneens de volgende diensten: