De Westfriese rekenmeester gaat van start!

[two_fourth]

Vanaf 1 januari 2013 is West-friesland een belastingadvies en administratiekantoor rijker. Na 14 jaar dienstverband bij een accountantskantoor werd het tijd om een nieuwe stap te zetten en waar kan dit nu beter dan in Venhuizen! In een pand met historie en uitstraling en pand wat rust en kalmte uitstraalt maar ook bruist van de energie van al die ondernemers die in het pand zijn gevestigd.

Voor vele dorpsgenoten een pand welke bekend staat als het nonnenhuis. Gelegen aan het Westeinde 8 zijn we op 1 januari j.l. met volle overtuiging en enthousiasme van start gegaan.

Overtuiging met name op het gebied dat wij de ondernemers meer kunnen bieden dan alleen maar incidenteel assisteren en het uitbrengen van de jaarrekening. Onze visie is dat de klant zich goed moet voelen bij onze dienstverlening en die gaat verder dan alleen maar de standaard zaken. Wij kijken met name naar de fiscale kant van u en uw onderneming en gaan de uitdaging aan om hier het maximale uit te halen.

[/two_fourth]

[two_fourth last=”yes”]

Wij geloven in samenwerken. Zo zitten wij in een pand waarin diverse ondernemingen zitten en waar wij in meer of mindere mate samenwerken. Wij hebben geen accountant of fiscalist in dienst maar werken wel nauw samen met een externe accountant en fiscalist.

Kortom mocht u als ondernemer of als particulier na het lezen van deze tekst de behoefte voelen om een kennis met ons te willen maken schroom niet en kom langs of bel ons. Wij zijn gevestigd op de eerste verdieping aan het Westeinde 8 te Venhuizen.

Wilt u een nieuwe, nuchtere kijk op uw boekhouding neem dan contact met ons op!

Wichard Steen

[/two_fourth]

Wilt u meer informatie betreffende dit onderwerp? Vul dan a.u.b. onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

2 antwoorden
  1. fam lub
    fam lub zegt:

    Wichard heel veel succes , dat zal wel lukken je bent een man van geen woorden maar daden ,. om er maar een bekend clublied bij te halen .
    groeten fam lub

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *