Accountant Zwaagdijk

Bent u op zoek naar een accountant in de regio Zwaagdijk? Een kantoor waar u makkelijk binnenloopt? Wij zijn zo’n kantoor! Bij ons staat de koffie klaar en kunt u altijd even langs te komen. Klant of geen klant.
Wij bouwen graag aan een vertrouwens basis waarbij u zich gewaardeerd voelt en wij u de dienst mogen leveren waarin wij goed zijn. Bij ons gaat de meter pas lopen als wij voor u aan het werk zijn.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De betrokken accountants en fiscalisten van de Westfriese Rekenmeester staan voor u klaar.

Ons kantoor is gelegen in Venhuizen dus wij zijn bekend in de regio. Wij kunnen u op nagenoeg elk gebied van dienst zijn of het nu gaat om een overname onderzoek of om loonadministratie een korte vraag of een maatwerk advies bij ons bent u aan het juiste adres. Persoonlijk en vertrouwd daar staan we voor! Bij ons geen telefoniste maar een direct contact met een medewerker die uw dossier kent.

De Westfriese Rekenmeester is net als u een ondernemer. Een ondernemer die weet dat tijd geld is en u niet elk jaar weer met een andere casemanager confronteert maar gewoon dezelfde contactpersoon als voorgaande jaren. Wij maken gebruik van een groot regionaal netwerk waarin zich accountants, juristen en andere specialisten bevinden. Partijen die wij als dit noodzakelijk is in overleg met u inschakelen. Hierdoor betaald u uitsluitend voor de diensten die u afneemt en niets meer. Dat vinden wij wel zo netjes. Ook bespreken wij vooraf met u de kosten, hierdoor weet u wat u gaat betalen en blijven torenhoge vage facturen uit.

Accountant in Zwaagdijk, kom en ervaar onze betrokkenheid en dienstverlening!

Het gezegde ’nieuwe bezems vegen schoon’ krijgt pas inhoud als je in het belang van de klant kunt denken en handelen. De Accountants en adviseurs van de Westfriese Rekenmeester onderscheiden zich door de betrokkenheid met uw dossier.

Zowel ondernemers als particulieren zijn bij ons van harte welkom. Wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek met onze adviseurs in de regio Zwaagdijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek op maat.

Specialismen
Belastingadvies
Boekhouding
Loonadministratie