Administratie Hoorn

Bent u op zoek naar een ondernemend administratiekantoor in de regio Hoorn? Een adviseur die u begeleid bij het verwerken van uw administratie, u begeleidt bij het maken van fiscale keuzes, een administratiekantoor die er is voor U de ondernemer. Ik, Wichard Steen ben als adviseur actief in de regio Hoorn-Enkhuizen-Medemblik en bied u deze diensten.
Eenzelfde verwerking, adviezen en kennisniveau als bij de grote kantoren alleen tegen een vriendelijk tarief en een persoonlijke benadering.
Aangesloten bij het Register Belastingadviseurs wat voor u een waarborg is voor een gedegen en actuele fiscale kennis. Daarnaast ben ik bekend met de omgeving.

Als adviseur geef ik voornamelijk de ondernemer advies maar ook particulieren zijn bij mij aan het juiste adres.
In 2013 ben ik gestart met mijn kantoor gevestigd in Venhuizen. Door samenwerking te zoeken met gevestigde partijen ben ik in staat om het kleinbedrijf maar ook het midden en zelfs grootbedrijf goed van dienst te kunnen zijn.
Door een professionele opzet van de organisatie biedt ik ondernemers alle diensten die ook door de grote kantoren in de omgeving worden geboden.

Door mijn ruime ervaring in de accountancy aangevuld met een fiscale opleiding kan ik u perfect van dienst zijn.

Binnen onze organisatie werken we met diverse financiële pakketten zoals bijvoorbeeld Snelstart, Minox daarnaast is er ervaring met de pakketten van Unit4 en Exact.

De advies en administratiebranche kan een frisse blik gebruiken!
Gebrek aan begeleiding, moeilijk bereikbaar en achterhaalde adviezen zult u bij mij niet aantreffen.

Eerlijk en gedegen advies geven is waar ik voor sta. U betaalt mij slechts voor mijn advies waar u wat aan heeft. Dat is wel zo netjes.

Ik denk vanuit het belang van de klant, daarom ben ik onafhankelijk en werk ik samen met diverse regionale notarissen en accountants. Op deze manier kan ik u het beste van dienst zijn. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Ik kom graag geheel vrijblijvend langs.

Vanzelfsprekend beschik ik over de relevante diploma’s en opleidingen in combinatie met de beste software. Daarnaast bied ik een netwerk van makelaars, notarissen, verzekeringsadviseurs waardoor ik u altijd van dienst kan zijn.

Specialismen: administratiekantoor Hoorn, loonadministratie Hoorn, accountancy Hoorn, west-friesland

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.