Administratie Medemblik

Wordt het niet eens tijd dat u de knoop doorhakt en actie onderneemt? Helemaal klaar met het gebrek aan verbondenheid met uw zaak en uitblijven van adviezen? Dan bent u op zoek naar een ondernemend administratiekantoor in de regio Medemblik. Een administrateur die u begeleid bij het verwerken van uw administratie, u adviseert bij het maken van fiscale keuzes, een administratiekantoor die voor is voor U de ondernemer actief, gedreven en verbonden met uw zaak. Ik, Wichard Steen ben als administrateur actief in de regio Hoorn-Enkhuizen-Medemblik en bied u deze diensten. Aangesloten bij het Register Belastingadviseurs wat voor u een waarborg is voor een gedegen en actuele fiscale kennis. Daarnaast ben ik bekend met de omgeving.

Als administrateur geef ik voornamelijk de ondernemer advies. Een kleine maar heel professionele organisatie met dezelfde kwaliteit als de grote onpersoonlijke kantoren. Ik ben officieel dealer van Snelstart een goed pakket voor het kleinbedrijf. Als u via mij het pakket aanschaft krijgt u gratis ondersteuning en richt ik de administratie voor u in. Persoonlijk en verbonden dan is mijn moto!

Het kantoor is gevestigd in Venhuizen.
Door de gedegen opleiding en jaren lange ervaring binnen de accountancy kan ik alle ondernemers begeleiden. Gebrek aan begeleiding, moeilijk bereikbaar en achterhaalde adviezen zult u bij mij niet aantreffen.

Eerlijk en gedegen advies geven is waar ik voor sta. U betaalt mij slechts voor mijn advies waar u wat aan heeft. Dat is wel zo netjes.

Ik denk vanuit het belang van de klant, daarom ben ik onafhankelijk en werk ik samen met diverse regionale notarissen en accountants. Op deze manier kan ik u het beste van dienst zijn. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Ik kom graag geheel vrijblijvend langs.

Vanzelfsprekend beschik ik over de relevante diploma’s en opleidingen in combinatie met de beste software. Daarnaast bied ik een netwerk van makelaars, notarissen, verzekeringsadviseurs waardoor ik u altijd van dienst kan zijn.

Specialismen: boekhoudkantoor Medemblikloonadministratiekantoor Medemblik, accountancy Medemblik, west-friesland

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.