Belastingaangifte Enkhuizen

Bent u als ondernemer of particulier op zoek naar een belastingadviseur in de regio Enkhuizen? Een adviseur die uw aangifte voor een redelijke prijs verzorgt? Ik, Wichard Steen ben als fiscalist actief in de regio Hoorn-Enkhuizen-Medemblik en bied u deze diensten. Aangesloten bij het Register Belastingadviseurs wat voor u een waarborg is voor een gedegen en actuele fiscale kennis. Daarnaast ben ik bekend met de omgeving.

Als fiscalist geef ik voornamelijk de ondernemer maar ook particulieren advies.

Als ondernemer ben ik in 2013 mijn bedrijf gestart. Het plan was snel geboren, ik heb besloten de organisatie direct professioneel op te zetten.
Als marathonloper weet ik dat voorbereiding en training noodzakelijk zijn, zo is het ook met adviseren en begeleiden van klanten. Als je weet wat de klant wil kan je samen tot mooie prestaties komen.
Het kantoor is gevestigd in Venhuizen.

De belastingadviesbranche kan namelijk wel een frisse wind gebruiken! Door de gedegen opleiding en jaren lange ervaring herken ik tijdens gesprekken met de klanten direct fiscale knelpunten. Net als bij duurlopen herken je signalen maar moet je ook open staan voor andere adviezen mensen die op hun gebied nog meer ervaring hebben dan jij.

Ik werk daardoor met veel plezier samen met collega kantoren, accountants en andere specialisten om mijn klanten de optimale adviezen te geven waar ze verder mee komen.

Eerlijk en gedegen advies geven is waar ik voor sta. U betaalt mij slechts voor mijn advies waar u wat aan heeft. Dat is wel zo netjes.

Vanzelfsprekend beschik ik over de relevante diploma’s en opleidingen in combinatie met de beste software.

Specialismen: belastingaangifte Enkhuizen, administratiekantoor Enkhuizen, accountancy Enkhuizen, West-Friesland.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.