Belastingadviseur Enkhuizen

Bent u op zoek naar een ondernemende belastingadviseur in de regio Enkhuizen? Een adviseur die oplossing zoekt in plaats van problemen, u begeleid bij het maken van fiscale keuzes, een adviseur die voor u klaar staat?
Ik, Wichard Steen ben als belastingadviseur actief in de regio Hoorn-Enkhuizen-Medemblik en bied u deze diensten.
Dezelfde adviezen en kennisniveau als bij de grote kantoren alleen, tegen een vriendelijk tarief. Aangesloten bij het Register Belastingadviseurs wat voor u een waarborg is voor een gedegen en actuele fiscale kennis.
Daarnaast ben ik bekend met de omgeving.

Als belastingadviseur geef ik voornamelijk de ondernemer maar ook particulieren advies. Als ondernemer ben ik in 2013 mijn bedrijf gestart. Het plan was snel geboren, ik heb besloten de organisatie direkt professioneel op te zetten. Iets wat na 6 maanden al redelijk is volbracht. Het kantoor is gevestigd in Venhuizen.
De belastingadviesbranche kan namelijk wel een frisse wind gebruiken! Door de gedegen opleiding en jaren lange ervaring herken ik tijdens gesprekken met de klanten direct fiscale knelpunten. Gebrek aan begeleiding, moeilijk bereikbaar en achterhaalde adviezen zult u bij mij niet aantreffen.

Eerlijk en gedegen advies geven is waar ik voor sta. U betaalt mij slechts voor mijn advies waar u wat aan heeft. Dat is wel zo netjes.

Ik denk vanuit het belang van de klant, daarom ben ik onafhankelijk en werk ik samen met diverse regionale notarissen en accountants. Op deze manier kan ik u het beste van dienst zijn. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Ik kom graag geheel vrijblijvend langs.

Vanzelfsprekend beschik ik over de relevante diploma’s en opleidingen in combinatie met de beste software. Daarnaast bied ik een netwerk van makelaars, notarissen, verzekeringadviseurs waardoor ik u altijd van dienst kan zijn.

Specialismen: belastingadviseur enkhuizen, administratiekantoor enkhuizen, accountancy enkhuizen, west-friesland.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.