Belastingen Zwaagdijk

Bent u op zoek naar een ondernemende belastingadviseur in
Zwaagdijk? Een adviseur die oplossing zoekt in plaats van problemen, u begeleid bij het maken van fiscale keuzes, een adviseur die voor u klaar staat? Wij
, van de Westfriese Rekenmeester zijn als belastingadviseurs actief in de regio Hoorn-Enkhuizen-Medemblik en bieden u deze diensten. Gedreven, goede adviezen en een kennisniveau die niet onder doet als dat van de grote kantoren alleen, tegen een transparant tarief. Aangesloten bij het Register Belastingadviseurs wat voor u een waarborg is voor een gedegen en actuele fiscale kennis. Daarnaast ben zijn wij bekend met de omgeving.

Als belastingadviseur geven wij voornamelijk de ondernemer maar ook particulieren advies. De onderneming is in 2013 gestart. Ons kantoor is gevestigd in het Hart van Venhuizen. De belastingadviesbranche kan wel een frisse wind gebruiken! Door de gedegen opleiding en jaren lange ervaring van onze adviseurs herkennen wij veelal bij het eerste gesprek met de klanten vrijwel direct de fiscale knelpunten. Actieve begeleiding, goede bereikbaarheid en een advies waar u mee aan de slag kunt zijn op ons op het lijf geschreven. U wordt altijd binnen 24 uur terug gebeld, uw mailbericht wordt uiterlijk de volgende werkdag behandeld.

Eerlijk en gedegen advies geven is waar wij voor staan. U betaalt ons slechts voor het advies. Het tarief is transparant, geen opslag van dure kantoorgebouw, of dure accountants die op de loonlijst staan.

De aangiften worden in professionele pakketten ingevuld, onze rapporten zijn netjes verzorgd.

wij denken vanuit het belang van de klant, samenwerken is onze visie! Niet denken in bedreigingen maar denken vanuit kansen, daarom werken wij nauw samen met diverse collega bedrijven in de omgeving. Een bijzondere collega met een inspirerende kijk op het vak is Jos Dalmulder van Dalmulder accounting en belastingadviseurs.  Met Jos werken we inmiddels een jaar nauw samen, en is elke dag weer een dag van nieuwe ervaringen. Een andere goede samenwerking is die met register accountant Jos Veldhuis, een ervaren no nonsens accountant. Door deze samenwerkingen zijn wij in staat om iedere onderneming te kunnen bedienen. Of het nu gaat om het samenstellen van uw jaarrekening met een accountant verklaring of het verzorgen van uw aangifte inkomstenbelasting.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag geheel vrijblijvend langs.

Uiteraard beschikken wij over de relevante diploma’s en opleidingen in combinatie met de beste software. Daarnaast bieden wij een netwerk van makelaars, notarissen, verzekeringsadviseurs, verzuimadviseurs etc, etc. waardoor wij u altijd van dienst kunnen zijn.

Specialismen:
Administratie Zwaagdijk
Loonadministratie Zwaagdijk
Accountancy Zwaagdijk

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.