Boekhouder Enkhuizen

Heeft u door tijdgebrek een boekhouder nodig die bij u, uw administratie komt verwerken?  Een boekhouder die uw administratie oppakt en het voor u bijhoudt zodat u tijd kan besteden aan andere belangrijke zaken. Een boekhouder die naast het verwerken u adviseert en signaleert, administratief en uiteraard fiscaal. Ik, Wichard Steen ben als boekhouder actief in de regio Hoorn-Enkhuizen-Medemblik en bied u deze diensten.

Als boekhouder geef ik voornamelijk de ondernemer advies. Als ondernemer ben ik in 2013 mijn bedrijf gestart. Het kantoor is gevestigd in Venhuizen.

De administratiebranche kan namelijk wel een frisse wind gebruiken! Door de gedegen opleiding en jaren lange ervaring binnen de accountancy kan ik alle ondernemers begeleiden. Gebrek aan begeleiding, moeilijk bereikbaar en achterhaalde adviezen zult u bij mij niet aantreffen.

Eerlijk en gedegen advies geven is waar ik voor sta. U betaalt mij slechts voor mijn advies waar u wat aan heeft. Dat is wel zo netjes.

Ik denk vanuit het belang van de klant, daarom ben ik onafhankelijk en werk ik samen met diverse regionale notarissen en accountants. Op deze manier kan ik u het beste van dienst zijn. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Ik kom graag geheel vrijblijvend langs.

Vanzelfsprekend beschik ik over de relevante diploma’s en opleidingen in combinatie met de beste software. Daarnaast bied ik een netwerk van makelaars, notarissen, verzekeringsadviseurs waardoor ik u altijd van dienst kan zijn.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook voor de volgende diensten kunt u bij ons terecht: