Boekhouder Medemblik

Een ondernemer moet ondernemen! Daarmee verdient hij zijn geld.
Ondernemen betekend ook administratie voeren. Bent u op zoek naar een ondersteunende boekhouder in de regio Medemblik? Een boekhouder met een fiscale achtergrond die u niet alleen begeleid bij het verwerken van uw administratie. Wij begeleiden en adviseren u bij het maken van fiscale keuzes, een adviseur die onderneemt en er is voor U de ondernemer. Ik, Wichard Steen ben als boekhouder / fiscalist actief in de regio Hoorn-Enkhuizen-Medemblik en bied u deze diensten. Ik ga graag met u de uitdaging aan om van uw onderneming een succes te maken.

Als boekhouder geef ik voornamelijk de ondernemer advies. Als ondernemer ben ik in 2013 mijn bedrijf gestart. Het plan was snel geboren, ik heb besloten de organisatie direct professioneel op te zetten. Net als bij het duurlopen gaat het om de voorbereiding en doorzettingsvermogen. Iets wat ik na 5 marathons en vele kortere duurlopen heb mogen ervaren. Zo werk ik in mijn praktijk met diverse financiële pakketten zoals Snelstart, Minox.  Mijn kantoor is gevestigd in Venhuizen. De administratiebranche kan wel een sportieve frisse wind gebruiken! Door de gedegen opleiding en jaren lange ervaring binnen de accountancy kan ik alle ondernemers begeleiden.

Eerlijk en gedegen advies geven is waar ik voor sta. U betaalt mij slechts voor mijn advies waar u wat aan heeft. Dat is wel zo netjes.

Ik denk vanuit het belang van de klant, daarom ben ik onafhankelijk en werk ik samen met diverse regionale notarissen en accountants. Op deze manier kan ik u het beste van dienst zijn. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Ik kom graag geheel vrijblijvend langs.

Vanzelfsprekend beschik ik over de relevante diploma’s en opleidingen in combinatie met de beste software. Daarnaast bied ik een netwerk van makelaars, notarissen, verzekeringsadviseurs waardoor ik u altijd van dienst kan zijn.

Specialismen: boekhoudkantoor Medemblik, administratiekantoor Medemblik, accountancy Medemblik, west-friesland

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.