Boekhoudkantoor Enkhuizen

Administratie is een onderdeel van uw onderneming. Uw administratie kan mits het goed wordt bijgehouden voor u een schat aan informatie verschaffen. Zo weet u welke afnemers u nog moeten betalen, welke leveranciers nog geld van u krijgen. Maar ook kunt u tussentijds uw resultaat monitoren, en indien noodzakelijk ingrijpen als zaken dreigen te ontsporen. Het belang van de administratie wordt nogal eens onderschat. Ondernemers die hun administratie op orde hebben herken je, vaak weten ze ruim van te voren dat resultaten stijgen of dalen. Zij zijn veelal in staat om snel te schakelen en maatregelen te treffen waar nodig.
Bent u op zoek naar een ondernemende boekhoudkantoor in de regio Enkhuizen? Een boekhouder die u begeleid bij het verwerken van uw administratie, u adviseert bij het maken van fiscale keuzes, een administratiekantoor die er is voor U de ondernemer. Ik, Wichard Steen ben als boekhouder actief in de regio Hoorn-Enkhuizen-Medemblik en bied u deze diensten. Dezelfde verwerking, adviezen en kennisniveau als bij de grote kantoren alleen tegen een vriendelijk tarief. Aangesloten bij het Register Belastingadviseurs wat voor u een waarborg is voor een gedegen en actuele fiscale kennis. Daarnaast ben ik bekend met de omgeving.

Als boekhouder geef ik voornamelijk de ondernemer advies. Als ondernemer ben ik in 2013 mijn bedrijf gestart. Het plan was snel geboren, ik heb besloten de organisatie direct professioneel op te zetten. Iets wat na 6 maanden al redelijk is volbracht. Zo werk ik met diverse financiële pakketten zoals Snelstart, Minox.  Het kantoor is gevestigd in Venhuizen. De administratiebranche kan namelijk wel een frisse wind gebruiken! Door de gedegen opleiding en jaren lange ervaring binnen de accountancy kan ik alle ondernemers begeleiden. Gebrek aan begeleiding, moeilijk bereikbaar en achterhaalde adviezen zult u bij mij niet aantreffen.

Eerlijk en gedegen advies geven is waar ik voor sta. U betaalt mij slechts voor mijn advies waar u wat aan heeft. Dat is wel zo netjes.

Ik denk vanuit het belang van de klant, daarom ben ik onafhankelijk en werk ik samen met diverse regionale notarissen en accountants. Op deze manier kan ik u het beste van dienst zijn. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Ik kom graag geheel vrijblijvend langs.

Vanzelfsprekend beschik ik over de relevante diploma’s en opleidingen in combinatie met de beste software. Daarnaast bied ik een netwerk van makelaars, notarissen, verzekeringsadviseurs waardoor ik u altijd van dienst kan zijn.

Specialismen: boekhoudkantoor Enkhuizen, administratiekantoor Enkhuizen, accountancy Enkhuizen, West-Friesland

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.