Loonadministratie Enkhuizen

Door gezond ondernemen groeit uw bedrijf, dan komt er een punt waarop u besluit om personeel in dienst te nemen. Een hele stap voorwaarts! Maar wat komt er allemaal bij kijken? Welke CAO is van toepassing? Een tijdelijk of een vast contract? Zaken die u niet bekend zijn. Daarom is het goed om een goede adviseur in te schakelen. Een die begrijpt wat het is om personeel te hebben, u adviseert op het gebied van uw personeelsbeleid. Wij verzorgen uw loonadministratie van A tot Z.
Bent u op zoek naar een ervaren loonadministratiekantoor in de regio Enkhuizen? Een loonadministrateur die u adviseert en begeleidt. Een loonadministratiekantoor die er is  voor U de ondernemer.
Ik, Wichard Steen ben als loonadministrateur actief in de regio Hoorn-Enkhuizen-Medemblik en bied u deze diensten. Dezelfde verwerking, adviezen en kennisniveau als bij de grote kantoren alleen tegen een schappelijk tarief. Aangesloten bij het Register Belastingadviseurs wat voor u een waarborg is voor een gedegen en actuele fiscale kennis. Daarnaast ben ik bekend met de omgeving.

Als loonadministrateur verwerk ik al jaren diverse soorten loonadministraties, nagenoeg alle Cao’s van DGA tot detailhandel, van 1 tot rond de 2000 werknemers. De loonstrook is voor uw personeel nagenoeg het belangrijkste wat er is, een loonstrook die fouten bevat geeft onrust en straalt negatief uit op uw onderneming. Daarom is het belangrijk dat u uw loonadministratie laat verwerken door een kantoor die dit belang onderkend. Maar ook met u meedenkt op het gebied van verzuimpreventie, herverzekeren van risico’s en een partij die signaleert.

De loonadministratiebranche kan wel een frisse wind gebruiken! Gebrek aan betrokkenheid, lange verwerking, moeilijk bereikbaar en achterhaalde adviezen zult u bij mij niet aantreffen.

Tot voor kort werkte ik met Unit4 een prima pakket maar voor elke uitbreiding was een extra module nodig met de daarbij behorende aanschafkosten en onderhoudskosten. Kosten die worden omgeslagen op de loonstrook en  doorbelast aan U de ondernemer.
Mijn kantoor werkt nu met het loonpakket van Roosroos een uitstekende keuze! Met dit pakket kan ik zeer concurrerend zijn.
Het pakket is daarnaast ook vooruitstrevend op het gebied van digitalisering en er wordt gewerkt aan een cloudversie. Het pakket biedt de mogelijkheid om zonder meerkosten voor zowel werkgevers als werknemers een digitaal loondossier aan te leggen. Ik leg u graag in een  persoonlijk gesprek uit hoe een en ander in zijn werk gaat.

Maar ook voor de S&O aanvragen bij het AgentschapNL zoals de WBSO en RDA kunt u bij mij terecht deze worden door mij tegen scherp tarief verzorgt. Ik werk zowel op basis van No cure No pay als wel op basis van een vast vooraf gesteld tarief.

Eerlijk en gedegen advies geven en een correcte loonstrook afleveren is waar ik voor sta. U betaalt mij per loonstrook en niets meer. Dat is wel zo netjes.

Ik denk vanuit het belang van de klant, daarom ben ik onafhankelijk en werk ik samen met diverse regionale ARBO diensten, advocaten, verzuimspecialisten en accountants. Op deze manier kan ik u het beste van dienst zijn. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Ik kom graag geheel vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen.

Vanzelfsprekend beschik ik over de relevante diploma’s en opleidingen in combinatie met de beste software. Daarnaast bied ik een netwerk van zorgmakelaars, notarissen, verzekeringsadviseurs waardoor ik u altijd van dienst kan zijn. Mijn kantoor is gevestigd in Venhuizen.

Specialismen: loonadministratie Enkhuizen, administratiekantoor Enkhuizen, accountancy Enkhuizen, West-Friesland.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.