Snelstart Enkhuizen

Bent u op zoek naar een ondernemende administratiekantoor in de regio Enkhuizen? Een administratiekantoor die onder andere werkt met Snelstart, bereikbaar is en u begeleid bij het verwerken van uw administratie, een administratiekantoor die er is voor U de ondernemer. Ik, Wichard Steen ben als administrateur actief in de regio Hoorn – Enkhuizen – Medemblik en werk al vele jaren met Snelstart. Ik heb ervaren dat veel ondernemers klant zijn bij kantoren waarbij ze zich niet gewaardeerd voelen. Herkent u dit gevoel en vindt u het tijd voor een nieuwe frisse blik op uw zaak?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als administrateur geef ik voornamelijk de ondernemer advies. De administratiebranche kan wel een frisse wind gebruiken! Door de gedegen opleiding en jaren lange ervaring binnen de accountancy ben ik in staat alle ondernemers te begeleiden. Gebrek aan begeleiding en aandacht, moeilijk bereikbaar en achterhaalde adviezen zult u bij mij niet aantreffen.

Eerlijk en gedegen advies geven is waar ik voor sta. U betaalt mij slechts voor mijn advies waar u wat aan heeft. Dat is wel zo netjes.

Ik denk vanuit het belang van de klant, daarom ben ik onafhankelijk en werk ik samen met diverse regionale notarissen en accountants. Op deze manier kan ik u het beste van dienst zijn. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Ik kom graag geheel vrijblijvend langs. Mijn kantoor is gevestigd in Venhuizen.

Vanzelfsprekend beschik ik over de relevante diploma’s en opleidingen in combinatie met de beste software. Daarnaast bied ik een netwerk van makelaars, notarissen, verzekeringsadviseurs waardoor ik u altijd van dienst kan zijn.

Specialismen: boekhoudkantoor Enkhuizen, loonadministratiekantoor Enkhuizen, accountancy Enkhuizen, West-Friesland